Secretele mele de înfrumusețare, dar de la mama natură

„Unii oameni, indiferent cât de bătrânii sunt niciodată nu-și pierd frumusețea. Au mutat-o din fețele în inimile lor.”

Martin Buxbaum

 

Bună, draga mea! Cum stai cu sănătatea în ultima vreme? Astăzi îți vorbesc din postura unui doctor specialist de înfrumusețare. Nu am studii sau o diplomă care să ateste această „funcție”, însă mă bazez pe experiențele trăite până în prezent și pe sfaturile bătrânilor care nu au dat niciodată greș.

Frumusețea noastră este cel mai de preț dar de la natură. Ne naștem frumoși și purtăm frumusețea în suflet până la ultima suflare. De aceea am ajuns în topul țărilor cu cele mai frumoase femei. Și pentru că sănătatea este atât de importantă, fiecare dintre noi apelează la mici trucuri de înfrumusețare, care să ne ofere o piele catifelată și luminoasă, un ten fără imperfecțiuni, un păr lung și mătăsos de Rapunzel.  Hai să-ți povestesc despre rutina mea de îngrijire și despre marca prietenoasă care mă ajută să-mi mențin zilnic sănătatea și frumusețea.

maxresdefaultSursa: youtube.com

De o vreme am grijă să achiziționez doar produse cu extracte naturale. Aceste produse sunt prietenoase cu pielea mea, acționează ca un scut împotriva problemelor mele și mă ajută să dobândesc o piele frumoasă și catifelată. În locul produselor obișnuite prefer aceste ingredientele naturale și săptămânal folosesc măști din uleiuri esențiale, un adevărat beneficiu pentru fiecare porțiune a corpului. Prefer să aleg întotdeauna o marcă cunoscută, un produs românesc cu tradiție, cu un preț corect în raport cu calitatea și care îmi oferă rezultatele înscrise pe ambalaj.

17910714_1352221014848777_1673627245_n

Fiecare familie are un brand de încredere pe care îl apreciază și la care apelează cu încredere la nesfârșit. De fiecare dată când mă opresc la raioanele cu produse de îngrijire personală, prefer să mă bazez pe rezultatele produselor deja încercate, iar Farmec este prima alegere în goana dupa astfel de produse eficace.

În alegerea mea o mare importanță o au ingredientele de pe eticheta produselor. Chiar dacă aleg o mască de față sau un sampon pentru păr, nu uit să-i analizez compoziția. În ultima vreme alerg doar după astfel de produse cu extracte naturale, potrivite afecțiunilor mele, motiv pentru care colecția mea Farmec crește văzând cu ochii.

farmec2-300x300

Farmec este prietenul româncelor de pretutindeni! El ne oferă bucuria de a ne duce la culcare frumoase și de a ne trezi mai fermecătoare pentru partenerii noștri. Este un brand cu ani de tradiție, ani în care natura ne-a vegheat îndeaproape și ne-a oferit soluții de îngrijire pe masura nevoilor noastre.

Tocmai ce s-a lansat noua gamă Farmec cu astfel de extracte naturale și dacă tot am gasit la ei un astfel de remediul perfect pentru îngrijirea părului, mă gândesc să-mi adaug în colecție și un specialist pentru îngrijirea tenului. Extractele de orhidee, bambus, argan, precum și alte extracte miraculoase sunt vedetele în acest sezon ce emană prospețime.

Unul dintre cele mai iubite ingrediente ale acestor produse și preferatul meu este orhideea. Ea este și principala vedetă din noua apă micelară de la Farmec.

531-farmec-apa-micelara-2

Apa micelară este un produs inovator ce ușurează operațiunea demacherea, înlăturând delicat impuritățile tenului în doar câteva secunde. Orhideea este un simbol al luxului și al feminității. Nu multă lume știe că orhideea conține un procent de acid hialuronic, benefic pentru regenerarea pielii.

În cosmetică, orhideea este folosită pentru a hidrata țesuturile în profunzime și este un remediu excelent împotriva îmbătrânirii pielii.  Datorită acestui ingredient prețios, apa micelară cu orhidee oferă un ritual de îngrijire complet pentru restaurarea și menținerea sănătății tenului. O singură aplicare pe zi acționează ca o barieră împotriva factorilor nocivi din mediu, oferindu-ți un ten mai revigorat, mai luminos și fără imperfecțiuni. Specialiștii ne indică să o folosim atât dimineața, cât și seara, pentru un ten perfect sănatos și frumos. Așa că nu uita s-o introduci în rutina ta de îngrijire, în caz că nu ai făcut-o deja.

SUPER_BLOG_orhidee-300x300.png

Alegând Farmec știu că-i pot oferi corpului meu cele mai moderne soluții de înfrumusețare, obținând farmecul româncelor de pretutindeni și frumusețea vedetelor de la Hollywood.

Tu ce elixire alegi pentru frumusețea și sănătatea ta?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017.

 

 

 

 

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Gabriela Pana spune:

    Mi se par minunate produsele Farmec si Gerovital.Le folosesc alaturi de cele dr la Nivea.

    Apreciază

Lasă un comentariu