Cum sa investesti in francize de succes

„Sa investim intr-o franciza!”

Poate ai auzit de nenumarate ori aceasta expresie, insa n-ai fost tentat niciodata pentru ca n-ai stiut ce presupune acest lucru, asa ca ai trecut cu vederea. Francizele reprezinta o oportunitate de dezvoltare, un inceput glorios in domeniul afacerilor de succes. Printr-o franciza ai sanse mult mai ridicate de dezvoltare fata de conceperea unei afaceri obisnuite, de unul singur. Si in Romania exista specialisti care te pot ajuta sa obtii o franciza si sa-ti creezi propria afacere de renume, propriul nume pe piata de afaceri.

francizero

Achizitionand o franciza in Romania, de la o companie specializata, primesti in posesie dreptul de a-ti porni o afacere profitabila, cu numele unei firme de succes din intreaga lume, avand dreptul de a exploata drepturile de proprietate si de a vinde servicii/produse renumite, de calitate, care sa-ti aduca profit garantat in cel mai scurt timp posibil.

Dar hai sa ne jucam cu franciza Amazing Jewelry!

Lasa tot ce faci acum. Conecteaza-te pe deplin la virtual si hai sa dam startul jocului! Regulile sunt pe cat se poate de simple. Miza este gestiunea unei francize de succes. Primul pas: intri in mall. Gasesti acolo o multime de magazine, dar tu-l vezi pe cel din capatul culoarului. Indreapta-te catre el. Acolo se afla un magazin de bijuterii renumit bazat pe conceptul de franciza.

13012604_1097725966916982_8503291728720309047_n-190x195

De ce am ales franciza Amazing Jewelry (fondatorii Pandora)?

In special pentru tinerii care isi doresc un inceput promitator si o cariera de succes, dar nu numai, cea mai benefica alegere este sa-ti creezi propria afacere. Cu totii cunoastem cat de placut este sa fii noi insine sefii care dicteaza regulile jocului si cat de cool este sa nu ai un sef stresant, un program extrem de incarcat si un job cu numeroase reguli. Nu-i asa? Intocmai de aceea am decis sa devin un antreprenor si sa ma dezvolt in plan financiar si personal mai presus de cei care nu au auzit de francizele 2017. Daca te-am facut curios, deja pot spune ca ai trecut de primul nivel.

Amazing Jewelry 2.jpg

Amazing Jewelry este un brand renumit de bijuterii si cuprinde un numar de peste 13 francize in toata lumea. Nivelul doi al jocului presupune sa-ti doresti sa deschizi o afacere, alaturi de un partener cu renume mondial, care va atrage mai multi clienti decat un concept nou, un nume aflat la inceput de drum. In plus, nu exista persoana care sa nu fie interesat de bijuterii si de o marca recunoscuta (cred eu).

Niivelul trei al jocului presupune sa concepi o simulare a propriei afaceri. Tu, ca potential adversar ce porneste singur in acest drum, incearca sa-ti deschizi o afacere asemanatoare si propune-mi un parteneriat. Diferenta este ca eu am stiut de existanta unei francize si ales-o pe cea potrivita dorintelor si nevoilor mele, adecvata zonei in care doresc sa ma promovez drept antreprenor de succes. Aleg un bussiness care sa dea roade si sa-mi ofere succesul mult visat, in locul afacerii obisnuite pe care ai ales-o tu.

imagesSursa: http://divineschools.blogspot.ro

Franciza ma ajuta totodata sa vand produse originale, atestate direct de furnizorul francizor, care imi ofera pe deplin in folosinta numele sau. Acest lucru vine insotit si de un pret mic de achizitie al accesoriilor, un pret excelent, fata de cel oferit la importarea de produse detinute de aceasta firma de bijuterii sau de la parteneri. Este deja un pas maret, o evolutie incomensurabila intr-un timp foarte scurt. Alege franciza, staabileste-ti viitoarea activitate si poti spune ca esti aproape de a castiga miza!

Amazing Jewelry 1

Felicitari! Dar nici eu nu ma dau batuta. Ca sa castig acest joc, mi-am propus sa-mi dezvolt afacerea, sa deschid numeroase lanturi de magazine, in diferite zone, orase. Totodata  aleg sa devin un posibil francizor, sa realizez numeroase parteneriate cu diferiti antreprenori, extinzandu-mi afacerea si in acelas timp transformand franciza intr-o masterfranciza. Tu reusesti sa atingi ultimul nivel – masterfranciza?

Cum sa ajungi din persoana fizica – persoana juridica si cum sa te transformi din incepator, intr-un antreprenor de succes

In Romania, unde posibilitatile de dezvoltare sunt limitate, o franciza aleasa corespunzator face diferenta. Numeroase companii din lume cauta sa dezvolte o relatie win-win, in care orice persoana dornica de succes garantat isi poate deschide o afacere profitabila si de durata. Stiai ca minim 70% din achizitiile pe care le faci in Romania fac parte dintr-un program cu francize? Mc Donald, Inglot, Meli Mello, precum si multe alte intreprinderi sau lanturi de servicii au beneficiat de succes de la bun inceput.

Build-Your-Dreams-Entrepreneur-Quote-Mike-Schiemer-Frugal-Business-Social-MediaSursa: declara.com

Alegand franciza te poti dezvolta cu usurinta! Singura regula obligatorie pentru a fi si tu castigator este sa alegi franciza potrivita si sa fii pe deplin motivat sa beneficiezi de succesul pe care ti-l poate oferi aceasta schimbare. Afacerea ta va fi adaptata cu usurinta la piata locala de afaceri si beneficiezi de toata asistenta necesara. fii fara griji!

Drept bonus de start ti se ofera posibilitatea de a achizitiona marfa de inceput in rate lunare, astfel incat investitia ta sa poata fi gestionata cu usurinta. Virtualul e un joc. Realitatea nu sta in loc. Viitorul tau, nici atat.

Tu ce franciza alegi pentru jocul tau?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017.

Lasă un comentariu