Farmecul faptelor mari se ascunde în gesturile mici

on

Este un fapt dovedit că orice lucru de succes pornește cu pași mărunți, de la oameni și gesturi mici. Uneori e suficient un singur gând bun, alteori o faptă mică. O persoană vine cu ideea, alta cu implementarea, cealaltă cu partea tehnică etc. Și, împreună, mână de la mână, și gând cu gând, toate aceste lucruri prind formă și dau viață unor rezultate mărețe.

Cu toții putem face astfel de gesturi mai mult sau mai puțin semnificative, care se pot transforma în acțiuni de amploare și care pot schimba viața comunității, a întregii țări sau chiar și a Pământului.

Farmec_original-300x300

Farmec, doctor în frumusețe cu tradiție, ne arată că acest lucru este posibil oricând, oriunde și oricum. De-a lungul timpului ne-au insuflețit adevărate valori despre viață și despre grija față de toți cei dragi. L-am cunoscut împreună de-a lungul timpului drept cel mai mare producător roman de cosmetice din toate timpurile. Produsele lor au trecut prin mâinile a zeci de generații și au arătat lumii întregi că oamenii pot fi frumoși pretutindeni și că putem avea oricând grijă față de toți cei ce au grijă.

Iar astăzi, Farmec ne inspiră din nou prin acțiunile derulate și ne arată că fiecare dintre noi poate contribui la bunul echilibrul al unei comunități.

 

Suportul antreprenorilor români în comunitate 

Este ușor să fii în spatele unei cortine și să vezi imaginea de ansamblu, să judeci și să faci sugestii sau să arăți cu degetul. Uneori toate aceste sugestii nu sunt întocmai cele mai echilibrate, iar judecata ar trebui înlocuită întotdeauna cu gânduri și fapte bune, constructive. De aceea nu m-am considerat niciodată în măsură să judec acțiunile unei companii în raport cu comunitatea.

Însă, dând deoparte toată această priveliște de ansamblu, văd că Farmec nu este doar o companie, un antreprenor român, un brand în jurul căruia se învârte succesul și profitul obținut „fără efort”. Văd o mulțime de oameni care au crezut în visele lor și care au continuat să lupte chiar și în cele mai grele situații, pentru a găsi cele mai bune soluții pentru noi toți. Văd că nu s-au limitat la propria lor persoană, ci au ținut cont de nevoile întregii comunități din care fac parte, căutând și implementând cele mai bune rețete de îngrijire în produse accesibile, pentru a ne dezvolta cu toții împreună. Și văd că, deși au luptat ca să-și afirme propriile branduri și produse, pe piață, n-au omis nicio clipă să se uite în jur și să asigure sau să contribuie la menținerea echilibrului.

Farmec a investit nu doar în tehnologii și produse de ultimă generație, ci și în respectul față mediul înconjurător. Astfel, procesele de lucru și ambalajele au devenit parte dintr-un stil de viață sustenabil pentru generațiile viitoare, despre care ne vorbește campania „Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine„. Iar dacă poate o asemenea companie, cu atâtea responsabilități, pe noi ce ne oprește, să fim mai cumpătați și mai responsabili, față de mediul înconjurător? Hai să evităm achiziția de produse ambalate în plastic! Hai să nu mai aruncăm deșeurile la întâmplare, pentru un mediu mai frumos și mai sănătos! Hai să ne orientăm către reciclare și către surse sustenabile!

Ne-au arătat că frumusețea nu are vârstă și că suntem oameni frumoși, de la interior, la exterior. Ei au încredere în misiunea lor și în noi toți, consumatorii de zi cu zi. Văd frumosul în ansamblu și ne îndeamnă să avem curaj să experimentăm, să ne susținem reciproc și să ne transformăm visele în realitate, indiferent de limitele impuse.  Și, în același timp, ne îndeamnă să fim mai buni cu toți ceilalți din jurul nostru și ne învață cum să ne împlicăm în comunitate, chiar și prin gesturi mici.

produse-igienizante-noi-farmec-4-1024x1024

Știai că Farmec a început o nouă campanie de producție de dezinfectanți pentru igiena personală și pentru igiena suprafețelor? Trăim vremuri grele, în care igiena e pe primul loc. Și, pentru că există o gamă largă de solicitări și pentru că e nevoie de ajutor din partea fiecăruia dintre noi, Farmec depune cele mai mari eforturi spre producția acestor soluții de igienă 100% românești, care vor fi distribuite în primul rând cadrelor medicale. Ulterior, ele vor fi disponibile și în magazine, pentru toți clienții de pretutindeni. Iar dacă o companie mare poate face un pas spre a combate această situație neplăcută pentru noi toți, noi de ce să nu contribuim?

Pentru noi este și mai simplu de atât! Putem sprijini financiar, prin donații din puținul nostru, pentru echipamentele medicale necesare în spitale sau pentru oamenii care au nevoie de ajutor. Orice sumă și orice gest contează! Avem grijă și îi ajutăm pe ceilalți stând acasă, respectând distanța atunci când trebuie să avem contact extern și purtând mănuși și mască de protecție. Mai putem avea grijă de comunitate oferindu-le în dar măsuri de protecție și celor care nu posibilitatea să le procure sau le putem veni în ajutor celor aflați în neputință cu o serie cumpărături și/sau donații alimentare și non-alimentare.  În plus, ne putem ajuta comunitatea din care facem parte achiziționând de la producătorii locali, pentru a trece cu bine, împreună, peste aceste momente grele.

Împreună, facem lumea mai bună! Dăruiește grijă și sănătate, celor dragi și comunității din care faci parte!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020.

 

 

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s