OOTD: Studio Monroe event & Strippes blouse from Rosegal

Acum două zile m-am trezit cu ochii impanziți. Fără chef, fără vlagă. Telefonul zbârnâia întruna. Raluca mă întreba dacă am de gând să ajung la eveniment. Uitasem pe jumătate. A fost o săptămână mai încărcată decât toate celelalte din acest an. Să merg, să nu merg…
Mi-am savurat cafeaua și fără a sta prea mult pe gânduri, îmi vizionam ținuta. Trebuia să fie o zi de poze, dar nu m-am gândit că totul va merge atât de departe. Eram sigură că Otilia va fi încântată să ne adunăm toate acolo (#bloggeritebacau).

Photo credits: Roxana Neculcea

Și dacă tot era previzionat să fac poze iar vremea nu a mai ținut cu mine, evenimentul avea să-mi pregătească multe surprize faine pe care nu le anticipasem.

Mi-am călcat cămașa în grabă, de teamă că nu voi ajunge la tren rapid. Am pus o pereche de ciorapi negri, o fustă cloș din imitație, adorabila geacă din imitație, cizmele peste genunchi, pa și la drum.
Cămășile nu sunt preferatele mele, sper totuși că nu am dat greș alegând această ținută. Tu ce zici?

Cămașă/Strippes blouse: https://goo.gl/EbuWef

Photo credits: Raluca (IamFashion)

M-am sincronizat perfect! În timp ce mă apropiam de destinație îmi creșteau emoțiile. Parcă eu aș fi avut 3 ani de când înființasem Salonul Monroe și plănuiam sa-l redeschid după o scurtă perioadă de renovări.

Evenimentul a fost minunat! M-am bucurat să le revăd pe fetele mele care mi-au oferit întotdeauna o stare pozitivă de milioane. Decorul a fost formidabil: buchetele cochete de flori și prăjiturile formidabile îmi făceau cu ochiul. Vroiau să fie pozate. Eleganța lor se completa perfect alături de doamnele cochete prezente la eveniment și cu decorul senzațional.

 

Cireașa de pe tort

Da, mi-am împlinit visul! Mereu am visat să butonez un DSLR. Știam că atracția nu e doar in capul meu. Raluca mi-a pus visul la picioare și nu am pierdut nici-o secundă: l-am „forjat” la maxim. Nu cred că-ți poți imagina cu ce fericire m-am întors acasă. Raluca, nu voi avea niciodată suficiente cuvinte să-ți mulțumesc!

Încă simt cum mă străbat energiile pozitive. Am adormit cu fetele în gând. Și totuși, atmosfera ar fi fost mai perfectă dacă ar fi fost acolo și Alina Vrînceanu, Alexandra Ursu și Deea Huțu, dar și restul fetelor pe care am apucat să le cunosc foarte puțin sau deloc.

Otilia, la mulți ani! Evenimentul a fost memorabil pentru fiecare dintre noi. You rock, girl!

 

 

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Foarte frumoasa! Camasuta super.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s