Improspateaza-ti afacerea cu un credit IMM

In ultimele zile m-ai tot intrebat ce se petrece. Unde a inceput declinul a peste 2 ani de munca. Stii doar … totul era roz si frumos. Nu avea nimeni nicio problema. Dar acum nu se mai poarta blogurile „sterse”. Companiile cer domeniu, cer editorial de calitate. Nu mai este precum odinioara, cand orice blog era valoros in felul lui, cand un blog pe subdomeniu nu era atat de dezavantajat fata de unul pe domeniu.

De ce sa investesc in blog? Poate blogul sa fie o afacere profitabila?

Asta m-au intrebat multi in momentul in care am ales sa investesc nu intr-o cafenea sau intr-o agentie de turism, ci intr-un blog. Raspunsul este DA! Blogul poate fi o afacere de succes daca este gestionata corespunzator.

office-614273_640Sursa: urbancargobike.com

Cum planuiesc sa-mi transform blogul intr-o afacere de succes

Pana in prezent am incercat tot felul de solutii. Am incercat sa schimb nisa, sa ma axez pe domeniul preferat al cititorilor, sa adopt o noua tema, un nou stil de scris. Nimic nu a functionat. Care este solutia?

In cele din urma am ajuns la concluzia ca pentru a-mi transforma pasiunea in afacere am nevoie de un imprumut bancar, un credit. Si n-am ales orice fel de credit, ci un credit IMM. Probabil ca te intrebi de ce am ales un credit bancar pentru o astfel de afacere si de ce fix pe acesta.

17475123_1267230053371466_1955521651_o

Creditele IMM se adreseaza persoanelor juridice care doresc sa infiinteze o noua afacere sau pentru a pune pe picioare o afacere deja existenta, care merge prost sau care are nevoie de imbunatatire. Ai sa-mi zici ca eu nu sunt persoana juridica. Adevarat. Nu inca…

Odata achizitionat domeniul si hosting-ul imi pot depune documentatia de rigoare catre ANAF si restul organelor raspunzatoare de legalizarea firmei pe piata de afaceri. Acesti pasi imi vor permite sa ma transform dintr-o persoana fizica intr-o persoana juridica. Documentatia stufoasa este adeseori un impediment, insa nu si atunci cand iti doresti ceva cu adevarat.

Totodata, cand te gandesti la un imprumut pentru afaceri, te gandesti la o suma destul de mare. Adevarat, nu am in plan doar achizitia unui domeniu si a unui hosting de calitate. De aceea am ales un credit pentru investitii la valoarea lui minima de 20.000 lei.

147_poza-articol.png

Ce pot face cu un blog si 20.000 lei

Mi-am dat seama de ce blogul meu a avut un rang atat de scazut in ultima vreme, de ce colaborarile n-au mers atat de bine precum in trecut. Pentru a transforma un blog intr-o afacere si pentru a beneficia de un succes real precum alti antreprenori de top, mi-am dat seama ca am nevoie de echipament adecvat (tot ce inseamna o camera performanta, lumini), tot felul de dispozitive care sa-mi permita realizarea unui continut de calitate, care sa atraga vizitatori si noi parteneriate. Restul banilor mi i-am propus sa-i investesc intr-un mic studio pe care sa-l aranjez corespunzator. Intotdeauna mi-am dorit un decor frumos cu pereti albi, mobila noua in nuante alb&negru si un strop de rosu pentru perne si draperii, oglinzi imense inspirate din tematica vintage si tot ce mai presupune o camera eleganta, dar si profi in acelas timp. Aceste detalii sunt cheia pentru o crestere rapida a blogului.

Creditul pentru investitii l-am achizitionat prin AVBS Credit. Aceasta companie de brokeraj iti face legatura cu peste 25 de institutii bancare sau non-bancare, oferindu-ti posibilitatea de a gasi cea mai potrivita finantare pentru nevoile tale. Serviciiile oferite de aceasta companie sunt realizate sub sprijinul celor mai bun specialisti in domeniul financiar care iti pun la dispozitie cele mai bune solutii de creditare. Am ales AVBS datorita creditelor rapide pe care acestia le ofera, cererile fiind aprobate mult mai rapid fata alte institutii bancare.

AVBS-CREDIT

Cu AVBS am avut parte si de propriul meu specialist de brokeraj. Puteam sa-i contactez cu un apel telefonic sau un email, asa cum am avut si intentia, insa am preferat sa ma deplasez la sediul lor. Am fost preluata de unul dintre specialistii din domeniu in cel mult 10 minute, care m-a intampinat cu caldura si mi-a oferit toate detaliile pentru ca afacerea mea sa functioneze asa cum mi-am imaginat. Brokerul mi-a oferit si niste ponturi detaliate despre cum sa investesc in detalii, din postura de cititor. Am avut parte de o comunicare eficienta si raspuns la orice intrebare –  primul pas pentru o colaborare de succes.

M-a entuziasmat modul in care acesta mi-a oferit informatiile legate imprumut pentru intreprinderile mici si mijlocii, detalii despre creditul pentru afaceri si de beneficiile acestui ajutor financiar.

AVBS mi-a aratat ca niciun vis nu este prea marunt pentru a-l transforma intr-o afacere de succes si ca creditele bancare nu mai sunt stresul de odinioara. Cu creditul de investitii pot imprumuta pana la 670.000 lei si beneficiez de o perioada de rambursare pana la 7 ani. Asistenta, documentatia si serviciile de brokeraj sunt din partea casei, restul detaliilor le-am pus la punct cu specialistii in credite bancare. Un alt avantaj al AVBS Credit este faptul ca pot obtine gratuit si o franciza. Dar asta e o alta poveste pe care ti-o spun data viitoare.

728x90_AVBS-Credit

Indiferent de ajutorul financiar pe care ti-l doresti, AVBS iti vine cu cele mai bune solutii si te ajuta sa-ti indeplinesti visul!

 

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s