Lecție de viață: De ce să alegi La Fântâna, cuplul creat din dragoste pentru diminețile tale

160825_LFA_a&c_roll-up_85x200cm_150dpi_outline-Atenție! Cercetașul s-a trezit.

-Hmm… se pregătește pentru birou?

-Nu cred, pare morocanoasă. Acum ce mai face?

-Ne caută pe noi mă, cuplul „apă și cafea”.

-Nu, nu ne caută pe noi. E clar, se grăbește. Ne va lua la birou.

Zdruncinate de drumul lung și de serpentinele pe care mașina este nevoită să le parcurgă pe drumul cel mai scurt, cuplul ” cafea-apă” ajunge la birou ușor amețit.

Mai am 15 minute la dispoziție. Pot să-mi încep dimineața alături de complexul esențial de prospețime și vitalitate: cafea și apă, cuplul ideal de La Fântâna.

Ca manager sau organizator de evenimente nu mă pot aștepta ca angajații mei să funcționeze la randament maxim dacă nu le asigur o dimineață bogată în resursele necesare. Diminețile mele perfecte și zilele în care am parte de succes garantat sunt asigurate de acest cuplu „apă și cafea”, pe care unii îl consideră aparent banal. Mai puțin eu, încă din acea zi de vineri…

Îl avertizasem cu minim două zile în urmă pe Leo să nu uite aceste mici amănunte importante. Sunt convinsă că l-am trimis la spălătorie cu hainele copilului, la supermarket să facă aprovizionarea, la pet-shop să-i cumpere mâncare Mishei și să sune furnizorul de apă și cafea pentru eveniment. Poate mai erau vreo zece sarcini importante pe care i le-am pus în grijă, dar cum sa uite de cafea la birou?

-Imperdonabil, Leo! Data viitoare să fii mai atent. Dacă mâine dimineață te trezești mai târziu și cafeaua nu e gata? Dacă ți-e sete și n-ai o gură bună de apă să te împrospătezi? Ce faci în aceste situații?

sticle-pet-pe-fond-alb-impreuna-300x225

Dar nu era o mustrare, ci mai de grabă recunosc că anticipam o răzbunare… Sunt convinsă că nici Hitler nu ar fi acceptat o asemenea greșeală. Așa că…femeile sunt calme și se răzbună frumos, din dragoste, învățându-te să devii mai responsabil. În dragoste e permis să uiți orice, dar nu și de apă și cafea (zic unii specialiști).

Cum să dai startul unei conferințe fără apă și cafea? De ce ai alerga la cel mai apropiat supermarket, pierzându-te mai apoi printre sortimentele care se diferențiază prin ambalaj? De câte ori ai consultat eticheta unei sticle de apă înainte s-o adaugi în coș?

M-am grăbit la birou să rezolv problema, unde cei de la Resurse Umane mi-au recomandat La Fântăna, un brand de care nu auzisem pana atunci. La Fântâna este un furnizor care-ți asigură combinația unică de produse ce conțin complexul de elemente necesar organismului tău, pentru a începe o dimineață energică, fără mustrările soției și fără reproșurile șefului.

Am amânat evenimentul câteva ore, timp în care întreaga echipă a fost mobilizată și am luat legătura cu furnizorul de apă și cafea. Plănuiam ca acesta să rezolve totul în timpul cel mai scurt.

-Leo, dacă nu rezolv asta, o să bei două săptămâni numai apă de fântână, până-ți sună pietrele la rinichi.”, zise un gând malefic.

Am accesat secțiunea calculatorului La Fântâna și de acolo am aflat necesarul de apă și cafea pentru eveniment. Am plasat comanda și am avut noroc: livrarea s-a făcut exact la timp.

Am studiat atent reacțiile în timpul conferinței. Participanții au arătat cu până la 50% mai multă energie. Plictiseala parcă se pierduse odată cu prima ceașcă de Kafune. Surprinzător, la final, am primit mai multe întrebări și feedback-uri decât m-aș fi așteptat, semn că participanții și-au primit dozele corespunzătoare de energie.

De obicei, parfumul cafelei și brandul nu definesc aroma unei cești perfecte cu cafea la care aspiră corpul, dar cu siguranță nici o apă la birou aleasă întâmplător nu-ți va oferi saturația și complexul de minerale corespunzător.

Kafune adună rafinamentul unei doze optime de cafea braziliană într-o selecție de boabe cu ritm de vitalitate. Aceasta păstrează un parfum puternic și note amărui intense, care completează diminețile de cuplu și misiunile corporate, cu savoarea autentică a unei licori magice.

kafune-mic-128x300

Pentru servicii complete și pentru o plăcere nemărginită, Kafune face o echipă desăvârșită cu o sticlă de apă, dar nu orice apă, ci apă de izvor La Fântâna, cunoscută drept cea mai bogată și sațioasă apă destinată consumului uman. Apa este încărcată natural cu energii pozitive și minerale care-ți vor oferi doza de puritate necesară organismului tău în fiecare zi.

Enciclopedie pentru simțuri:

  • Apa colorată îți oferă senzația aceea plăcută atunci când o vezi în eprubetele de laborator? Dar atenție! Doar ochiul să-ți fie tentat.
  • Apele cu diferite arome ți se par interesante și crezi că-ți pot potoli setea copleșitoare?  Organismul tău nu mizează pe asta. Mai bine să nu riști!
  • Cei leneși, care fierb cafeaua de două ori, o transformă în ceai. Lasă lenea pe pat! Prepară-ți o cafea proaspătă în fiecare zi.
  • Ninge sau plouă, îți este frig pentru că abia ai ieșit din plapumă? Cafeaua îți ține loc de centrală termică până-ți dai jos somul de pe ochi.

Concluzie: Doar un cuplu apa – cafea” ales cum trebuie îți oferă diminețile înviorătoare, atunci când ai mai pofti la o ceașcă de somn, dar nu poți.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017.

Reclame

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Gabriela Pana spune:

    ce ma fac…eu nu beau cafea, nu am.voie, am zile cu nopti nedormite si cu greu le fac fata.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s