Rujul magic numarul 1 in Romania

Așa cum va prezentam anterior pe Instagram si Facebook, recent am descoperit niste rujuri noi de la Camaleon Magic Colourstick Romania.

Aceste rujuri reprezinta o noua inovatie pe piata din Romania si pot spune ca sunt cu adevarate rujuri magice. Sunt disponibile in 4 nuante diferite, dar va asigur ca fiecare nuanta are alte 1000 de culori in spate. Va intrebati cum e posibil si carui fapt se datoreaza acest lucru?

In functie de pigmentatia naturala a buzelor tale, dupa aplicarea rujului Camaleon si in functie de temperatura ambientala. Prin urmare, dintr-o mie de femei care il vor folosi, fiecare va avea o nuanta diferita, pentru ca fiecareia dintre noi ii place fie o nuanta mai subtila, fie una mai intensa si va aplica fie un strat, fie mai multe.

Odata aplicate aceste rujuri, buzele mele s-au mentinut moi mai bine de 24 ore.

Cel mai fantastic lucru care chiar m-a impresionat fara margini, este persistenta lor: nu mai putin de 12 ore. Am aplicat un strat seara, in jurul orei 20. Am iesit in oras, am consumat diverse alimente si bauturi, m-am trezit a doua zi, mi-am făcut igiena zilnica si rujul inca era acolo. Va vine sa credeti?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s