Fond de ten cu orhidee si vitamina E

Saptamana trecuta am primit inca o comanda Bottega Verde, brandul meu favorit. Produsele lor par a fi perfecte pentru pielea mea, de aceea pot spune ca am capatat o usoara obsesie si m-au castigat drept client fidel.

Nu au lipsit din comanda gelurile de dus parfumate, dar m-am reintors la make-up si am adaugat si un fond de ten rezistent la transfer. Sau cel putin, asa zice „prospectul”.

Pe scurt, va pot spune ca nuanta aleasa de mine este mai inchisa cu un ton-doua, dar cu picaturile de nuantare, pot folosi acest produs fara probleme. Are consistenta lichida, un miros usor parfumat datorita extractului de orhidee si mie imi ofera o acoperire mica spre medie.

Picaturi pentru deschiderea nuantei de la TheBodyShop.

(Multumesc Georgiana! Love!)

Utilizand acest produs nu am intampinat nicio alergie, tenul meu fiind extrem de sensibil si necesita alegeri delicate. Totodata, aplicat intr-un singur strat, fondul de ten asigura o acoperire mica si o rezistenta la transfer. Este perfect pentru machiajul fresh, cat mai natural, zilele arzatoare de vara sau pentru persoanele fara probleme semnificative ale tenului.

Kisses!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s