Tangle Brush: Yay or nay?

Cine nu a auzit de miraculoasele perii tangle teezer care cica ar fi miraculoase? M-am tot intrebat in ce consta minunea asta, plus ca sunt destul de scumpe. Am achizitionat recent un set de perii asemanatoare, care au costat 50 lei (destul de mult din punctul meu de vedere). Nu sunt obisnuita sa cheltuiesc atat de mult pe niste simple perii, deoarece la magazinurile din orasul meu se gasesc la preturi mult mai accesibile (pana in 10 lei) si fac o treaba destul de buna.

Nici nu vad ce fel de miracole ar putea face o astfel de perie, dar descrierea zice ca descurca parul lasandu-l moale si fara a smulge/rupe firele de par, impiedicand astfel caderea parului.

Adevarat sau fals?

Amm comparat aceste doua perii, care au venit frumos impachetate intr-o cutie simpla, neagra, cu ambalaj auriu si peri fini, foarte apropiati si marunti.

14463122_1110975478973333_3523665637780052610_n

Ca aspect arata fenomenal, insa nu am observat nici-o minune, de fapt am resimtit o usoara sensibilitate a podoabei capilare si parul se piaptana in aceeasi maniera ca si la peria veche pe care am dat circa 8 lei. Singurul lucru util este faptul ca sunt mai compacte, usor de transportat, dar in rest, cel putin acest set de perii, in ciuda aspectului placut nu cred ca face minuni de 50 lei fata de o perie mult mai ieftina. Inca mi se rup fire multe de par la utilizare si remarc o sensibilitate ridicata a scalpului. Voi le-ati incercat? Cum vi s-au parut?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s