Cum iti poate influenta alegerile un magazin online

Noua moda o reprezinta achizitiile online. Foarte multi oameni comanda produse din magazinele online atat nationale cat si cele de peste granita, cele mai multe fiind chinezesti. Aceasta practica este tot mai intalnita datorita confortului obtinut, al preturilor scaute si al stocurilor mari.

Trebuie sa stii ca politica de livrare difera de la un magazin la un altul. Pe teritoriul tarii produsele comandate dintr-un magazinele online ajung in 48 ore-3 zile, in cazul magazinelor straine, pachetele pot ajunge in 7-60 zile.

Nu intotdeauna un produs ieftin poate fi si bun, nu intotdeauna un produs aflat in doua magaizne online diferite, la preturi total diferite =, vor fi asemanatoare ca si calitate. Eu am inceput comenzile online acum circa un an si pana acum a fost multumita. Folosesc magazinele universale gen Aliexpress doar pentru a cumpara maruntisuri, nu si haine. Preturile sunt mici, insa calitatea este diferita. Magazinele mele preferate in materie de haine sunt Romwe, SheIn, Pinkbassis si Amiclubwear.

Preturile nu sunt extrem de mici mereu, dar calitatea produselor este exceptionala. Un ban in plus, dar stai in fata!

Daca nu ai o problema cu asteptatul, iti poti comanda cu incredere. In functie de metoda de transport, produsele vor ajunge prin curier rapid, la posta de cartier sau la vama. Cand vine vorba de vama, trebuie sa ai nervii tari: programul de gravide, oameni artagosi si taxe vamale. Toate pachetele care vin din China si America merg OBLIGATOR la vama, unde trebuie sa ai o fisa cu imaginea si valoarea produsul. Pachetele se disfac, se verifica si daca ai o valoare mai mare de 10 dolari/euro platesti si TVA.

Daca ai o rabdare de fier, chiar iti recomand achizitiile online. Insa mare atentie la parerile cumparatorilor si la review-urile acestora, pentru a fi sigur ca vei primi exact ceea ce iti doresti. Spor la cumparaturi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s